Twijfelaar boxspring 120x200 

Zou je het slaapgenot van een boxspring willen, maar je hebt niet veel ruimte voor een groot bed? Dan is een boxspring van 120 breed perfect! Het wordt ook wel een twijfelaar boxspring genoemd. Deze boxsprings zijn ideaal voor kleine ruimtes en past bijna in alle kamers. Het is net geen tweepersoonsbed, alhoewel er prima met z’n tweeën in een twijfelaar kan worden geslapen. Deze bedden zijn ideaal voor mensen die lekker languit / breeduit willen liggen. Ook is het ideaal voor een studentenkamer of als je pas net samen  woont. Zou je nog meer luxe willen, comfort en nog meer gemak? Bekijk dan de elektrische boxspring!

Twijfelaar boxspring 140x200 

Een twijfelaar boxspring 140x200, wordt ook wel een tweepersoons boxspring genoemd. Het is wel de kleinste variant van een tweepersoons boxspring. Als je iets meer ruimte hebt in je slaapkamer is een twijfelaar boxspring 140x200 ideaal! Als je alleen slaapt heb je meer dan genoeg ruimte in deze boxspring. Tevens kan je samen hier met iemand in slapen, knus en toch een heerlijk slaapcomfort. Met de juiste boxspring kan je jarenlang genieten van heerlijke nachtrust en comfort. Daarnaast heb je ook nog een een stijlvolle boxspring.

Er is veel keuze uit verschillende stijlen, stoffen en kleuren. Uiteraard zijn er extra mogelijkheden voor meer comfort. 

Dus een twijfelaar boxspring 120 of 140cm?

Het gaat dus vooral om de ruimte waar je de twijfelaar boxspring zal plaatsen. Tevens is het handig om op lange termijn te gaan kijken. Dus een 140 is perfect voor comfort en heeft iets meer ruimte voor 120. Kijk dus vooral naar wat je voorkeuren zijn en wat je wensen zijn in de toekomst.